bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Over het project

Op één van de mooiste locaties van het Westland wordt het voormalige glastuinbouwgebied omgevormd tot een buitengewoon woongebied met uitzonderlijke allure. In deze nieuw te bouwen wijk genaamd ‘Waelplas’ worden circa 100 woningen gerealiseerd door verschillende ontwikkelaars.

Wonen met allure in De Parelduiker

Wonen met allure in De Parelduiker

In het duurzame, groene hart van nieuwbouwwijk Waelplas, verrijst dit unieke pareltje in het Nieuwe Westland. Project De Parelduiker bestaat uit 20 royale vrijstaande woningen en twee-onder-één-kapwoningen. Het project is gelegen op een prachtige locatie. 

Dit veelzijdige nieuwbouwproject kent vele mogelijkheden, zodat je precies kunt kiezen voor de woning die het beste aansluit bij jouw persoonlijke gezinssituatie. 

Planning

Planning

Op dit moment zijn wij nog druk bezig met de ontwikkeling van het project De Parelduiker.
Voorlopig kan er nog niet gestart worden met de verkoop. Zodra er zicht is op de planning hiervan, informeren wij hierover door middel van onze nieuwsbrief. 

Groen wonen in De Parelduiker

Groen wonen in De Parelduiker

Natuurlijk willen we jou een zo comfortabel mogelijke thuis aanbieden. Een plek waar je leuk en gezellig samenwoont of je kinderen laat spelen en opgroeien.

Daarom is er in nieuwbouwproject De Parelduiker met aandacht gekeken naar ruimte voor groen. De locatie is omgeven door water en de ecologische zone. Daarnaast is er ook gedacht aan het milieu door woningen te ontwikkelen die volledig gasloos zijn. 

Blijf op de hoogte van dit project

Schrijf je nu in