bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Locatie

De Parelduiker is gelegen in 's-Gravenzande. Het project komt te liggen in het nieuwe groen- en waterrijke woongebied Waelplas. Direct om de hoek van het project begint het buitenleven. Trek eropuit en geniet van de mooie doorkijkjes in dit gebied. Ook op het gebied van horeca, shoppen en bijvoorbeeld een bezoek aan het theater woon je hier perfect! 

Strandsfeer (1)
Schaapjes Optie 1 (1)
Riet Groen4
Poel Met Lelies (1)
In De Tuin
Fietspad2
Boom Parc Margriet
Adobestock 144128378
Adobestock 68304368
57021151
15990919
Zeeland Sfeer 4
Spelend Kind Op Het Strand
Polderlandschap 2
Meeuw In De Lucht
Koeien Ooij
Duinen Met Blauwe Lucht
 Mg 5921
 Mg 6709
 Mg 5930
Spelende Kids Op Het Strand

Over het project

Oude tuinderslanen, sierlijke knotwilgen, de Plas van Alle Winden om de hoek. Op een locatie omgeven door water en de ecologische zone ontwikkelt Novaform De Parelduiker in een uniek woongebied genaamd Waelplas. Dit wordt zonder twijfel één van de mooiste locaties in het Westland. Het voormalige glastuinbouwgebied met strand en zee op fietsafstand, wordt omgevormd tot een buitengewoon woongebied met uitzonderlijke allure. Het project is gelegen tussen de Rijnvaartweg, de Poelmolenweg en de Maesemundeweg in 's-Gravenzande. 

 • Omgeving

  In de directe omgeving van het project vindt je Maesemunde Multifunctioneel Centrum met onder andere een zwembad en diverse sportfaciliteiten- en verenigingen. Geniet je liever van de natuur? Dan is natuurgebied 'Plas van alle Winden' zeker een aanrader. En natuurlijk kun je ook nog kiezen voor een dagje uitwaaien op het strand waar je binnen no-time bent. 

 • 's-Gravenzande

  's-Gravenzande is de perfecte woonplaats als je op zoek bent naar rust en ruimte voor jouw gezin, waarbij je geniet van al het moois dat de afwisselende natuur te bieden heeft. Deze stad telt circa 21.000 inwoners en is onderdeel van gemeente Westland. Het is de grootste stad binnen deze gemeente. Westland is een gemeente in de provincie Zuid-Holland en ligt ten zuiden van Den Haag, ten oosten van Hoek van Holland en ten westen van Delft. Door de centrale ligging ben je binnen afzienbare tijd in de omliggende steden. 

  Het centrum van 's-Gravenzande heeft een divers winkelaanbod en staat beter bekend als Koopstad aan Zee. Daarnaast beschikt de stad over een breed aanbod sport- en recreatievoorzieningen. Het drie-kilometer-lange zandstrand behoort tot de schoonste stranden van Nederland.  • Waelplas

  Deelgebied Waelplas is één van de vijf nieuwe deelgebieden in het Westland waar de komende jaren circa 1500 woningen worden gerealiseerd. Het gebied kenmerkt zich door het vele water en groen. In dit gebied kunnen je kinderen veilig spelen en opgroeien. Je vindt er onder andere winkels, lokale horecagelegenheden, scholen en een ruim aanbod aan (sport)verenigingen. Het is de ideale woonomgeving voor jou en je gezin. Centrale ligging

's-Gravenzande heeft een goede ligging nabij diverse uitvalswegen met bijvoorbeeld Den Haag of het strand binnen handbereik.  

Afstand tot
Den Haag & Scheveningen 45 28
Rotterdam 31
Delft 32
Staelduinse Bos 17 8

Hotspots in de buurt

's-Gravenzande beschikt over alle voorzieningen die je in de buurt nodig hebt. Er is een ruim winkelaanbod en lekker uitwaaien aan het strand of wandelen in de natuur behoort ook zeker tot de mogelijkheden! 

Strand
1

Strand

Met ruim drie kolometer aan kustlijn is ’s-Gravenzande een heerlijke strandlocatie om je vakantie of dagje uit door te brengen. Dit strand behoort tot de schoonste stranden van Nederland en heeft drie strandopgangen. En als je dan toch op het strand bent, ga dan zeker even langs Strandtent Elements Beach bij opgang Vlugtenburg. Je waant je hier echt even op vakantie in een hippe, bohemian en relaxte sfeer.

De Westlandse Druif
2

De Westlandse Druif

Breng een bezoek aan Themapark De Westlandse Druif. De Westlandse Druif is hét icoon van de wereldberoemde glastuinbouw. Je kunt hier heerlijk toeven in de brasserie, je laten rondleiden, het museum bezoeken of een bootje huren waarin je geruisloos over de Westlandse wateren kunt varen en kunt genieten van de omgeving.

Ga de natuur in!
3

Ga de natuur in!

In de buurt vindt je twee prachtige natuurgebieden. Ga lekker wandelen of fietsen in Natuurpark De Banken, een 90 hectare groot duingebied langs de Westlandse kust tussen Monster en Hoek van Holland. Dit is het leefgebied van diverse padden en zandhagedissen en een thuishaven voor overwinterende en langstrekkende vogels. Een bezoek aan het 95 hectare tellende Staelduinse Bos is ook de moeite waard. Dit bosgebied bevindt zich tussen Hoek van Holland en Maasdijk. Het staat bekend om de bunkers en restanten uit de Tweede Wereldoorlog.